Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

Με αντικαταβολή

Είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier που θα σας παραδώσει τα εμπορεύματα στο σπίτι σας. Επιπλέον χρέωση 2.50€ ανεξαρτήτως ποσού.

Αποστολή

Όλες οι αποστολές εμπορευμάτων από την εταιρία μας γίνονται μέσω courier και παραδίδονται στην πόρτα σας εντός 2-4 εργάσιμων ημερών (Την επόμενη εργάσιμη ημέρα για το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας – μεγάλες πόλεις και 1-2 ημέρες αργότερα για νησιωτική Ελλάδα και Δυσπρόσιτες περιοχές για τις παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 13:00).

Το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες άνω των 150.00€ μετά την έκπτωση όποιων κουπονιών. Εάν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 150.00€ (τελικό πληρωτέο ποσό μετά από εκπτώσεις κουπονιών) τότε η αποστολή κοστίζει 3.50€ για αποστολές εντός Αττικής και 4.00€ για την υπόλοιπη Ελλάδα. Τα παραπάνω καλύπτουν την παράδοση στην πόρτα σας σε όλη την Ελλάδα για οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής..

Στην περίπτωση Αντικαταβολής η χρέωση είναι 2.50€ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι της 13:00, εκτελούνται εντός της ημέρας. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 13:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη (Δευτέρα – Παρασκευή). Σάββατο δεν γίνονται αποστολές.